Musikk

I år er vi så heldige å ha Ragnhild Marie Elvebakk Hystad tilbake som ansvarlig for sangen på hovedmøtene kl. 16. Ragnhild Marie er en av landsdelens egne, og er en etterspurt sanger og dyktig lovsangsleder.

Fra Oslo kommer Espen Gilsvik. Han vil ha ansvar for lovsangen på senkveld, og også delta som taler for jutzerne. Espen har ledet lovsang gjennom mange år, og brenner for at ungdom skal få gjøre egne erfaringer med Gud.

Konsert

Lørdag kveld blir det stor konsert med Samuel Ljungblahd og Ole Børud. Norges Westcoast-konge går i union med Sveriges Soulprins. Sammen med seg har de et hoff bestående av noen av de beste musikerne Norge, Sverige og Danmark kan oppdrive. Dette blir sommerens råeste og mest funky musikkopplevelse.

Både Børud og Ljungblahd har flere utgivelser bak seg i tillegg til konserter, turneer og regelmessige opptredener på henholdsvis norsk og svensk TV.

Vinteren 2012 utga Børud og Ljungblahd albumet "Someday at Christmas", og fulgte opp med en konsertturne som solgte fulle hus i både Norge og Sverige.

Billetter selges i døra - kr. 250,-